Oltiin Outin ja Sinin kans rantsussa tänään. Uitiin jonkun aikaa ja mentiin sitten kuivatteleen. Likat läks vielä polskimaan, mut miä en enää tarennut.

Ei mennyt aikaakaan, kun mun yli lensi medihelin kopteri. Mun kiinnostus heräsi välittömästi ja miä seurasin katseellani kun kopteri lensi viereiselle rannalle. Vedessä seilasi pari pelastuspaattia, rannassa oli ambulanssi. Uimarit oli lähetetty kotiin. Likat tuli rantaan ja myö kiivettiin kivelle katsomaan mitä tapahtuu. Ei tapahtunut oikeen mitään etsintöjä ihmeempää. Kopteri lähti jo pois. Veneilijät jäi etsimään hukkunutta.

Varmaan yli tunnin verran myä kytättiin. Välillä aktiivisesti, välillä vähemmän aktiivisesti. Kun helikopteri tuli takaisin, myä mentiin laiturille mattojenpesupöydälle seisomaan ja tähystämään (joo, tiedän. Hiton törkeää stalkata, vaan uteliaisuus loppupeileissä voitti). Mulla on ihan surkea kaukonäkö, miä jouduin likoilta kysellä mitä tapahtuu. Punatakkiset pelastussedät avasi ruumissäkin. Vähän muljahti mahassa.

Selkä paloi. Auts :/

 

www.kymensanomat.fi/Online/2010/07/18/Mies+hukkui+Kotkassa/201039373170/4